Skjutbanegatan 3c

Haga, VÄSTERÅS

Renoverad 4:a med stor inglasad balkong

- Allt renoverat - Snabb access till E18 och yttre ringleden. - Nära till Finnslätten - Flera mataffärer Ica samt Hemköp - Närhet till Burger King samt en populär kvarterspizzeria på gatan. Välkommen att förverkliga drömmen om att få en superfin 4:a rummare med ett ljuvligt läge på trevliga Skjutbanegatan och Haga. Här finns allt för den kräsne. 3 sovrum, renoverade badrum samt wc samt fräscht kök. På översta våningen får du lugn och ro och överblick över hustaken och trädtopparna. Utbyggd stor balkong som dessutom är inglasad. Njut härlig kvällssol med hela familjen på balkongen. Välkomna till visningen, så berättar jag mer.

Fakta

Utgångspris
1 950 000 kr
Månadsavgift

6 304 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

483 600 kr

Rum

4 st

Boarea

100 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Rum

  • Planlösning

    ENTRÉHALL Mörkt klinkergolv och ljust målade väggar. GÄST WC Grått klinkergolv samt stora vita kakelplattor på vägg. Spotlights i tak, Kommod med handfat samt spegel och belysning. Wc-stol KLÄDKAMMARE Stänger och hyllor på båda sidor om gången. Parkettgolv samt målade väggar. Spotlights i tak. INRE HALL Denna hall är en öppen del mot vardagsrummet med parkettgolv och målade väggar. Här finner vi plats för den stora byrån och en rejäl plats för spegeln. VARDAGSRUM Parkettgolv och delvis målade väggar. En långsida med sten. Spotlights runt hela rummet. Access ut till den inglasade balkongen. Vardagsrummet är stort nog för både den stora soffhörnan samt matsalsbordet. INGLASAD BALKONG ca 14 kvm vilket känns rejält och rymligt. Utsikt över innergården. Kvällssol. KÖK Noblessa kök från 2010 Vita snickerier samt svarta laminatbänkar. Spotlights ovanför skåpluckorna. Spis med häll 2010 samt fläktkåpa i rostfritt. Vitt kakel på vägg bakom spishällen och fläkten. Fullstor kyl och frys samt ugn och mikrovågsugn inbyggda. Diskho med 2 hoar. Diskmaskin 2010. MASTER BEDROOM/SOVRUM Parkettgolv och delvis målade väggar samt en fondvägg med tapet. Fönster med persienner. SOVRUM 2 - INNANFÖR KÖKET Parkettgolv och delvis målade väggar. En fondvägg med skyskrapor i grå toner. Stor garderob med skjutdörrar. Fönster med persienner. SOVRUM 3 - INNANFÖR KLÄDKAMMARE OCH WC Parkettgolv och delvis målade väggar samt en fondvägg med tapet. Fönster med persienner. BADRUM Grått klinker på golv och större vita kakelplattor på vägg. Duschhörna med glasdörrar. Inbyggd del med tvättmaskin samt torktumlare och tillhörande överskåp. Handdukstork. Handfat med tillhörande kommod i mörkt trä. Spegelskåp med belysning wc-stol.

Månadsavgift

6 304 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

483 600 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Balkong, uteplats och bilplats

Utan el 100kr/månad. Med elstolpe 200kr/månad.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

F

Drift per år

Försäkring

1 000 kr

Elförbrukning

4 350 kr

Summa

5 350 kr

Parkering

Parkering på innergårdarna samt utmed kvarterets gata med EasyPark.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Förening

Namn

Brf Västhaga 3.

Organisationsnr

778000-1736.

Tillåter delat ägande

JA.

Om föreningen

Föreningen består av 82 bostadsrättslägenheter med adress Skjutbanegatan 3A-D Föreningen förvaltas av Mälardalens bostadsrättsförvalning. Bostadsrättsförsäkring har tecknats för samtliga lägenheter. Egen hemförsäkring måste dock tecknas.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I föreningen finns 56 p-platser med el-plint för 200 kr/mån samt 4 p-platser utan el-plint för 100 kr/mån. Det är två köer. I dagsläget är det kö på båda För frågor angående parkering och köplats kontakta Cecilia i styrelsen) Det finns idag ingen möjlighet att ladda elbil i befintliga stolparna. Styrelsen undersöker frågan men inget beslut är taget.

Övrigt

Jag som fastighetsmäklare vill göra dig uppmärksam på att vi bara förmedlar information från föreningen; vi ansvarar inte för att uppgifterna stämmer. Eventuella förändringar så som exempelvis avgiftshöjningar som gjorts efter senaste uppdateringen av föreningsinformationen avsäger vi oss ansvaret för. Vi jobbar hårt för att ha korrekt och uppdaterad information. Om du ändå tycker att något saknas eller verkar oklart, och det är avgörande för ditt beslut, uppmanar vi dig att kontakta föreningen för att undersöka saken närmare.

Renoveringar

Löpande underhåll har utförts Vatten samt avloppsstammar är utbytta 2012 Byte till säkerhetsdörrar 2013 Byte av värmesystemet, förbättring av ventilationen 2013 Radiatorer har monterats i samtliga lägenheter 2014 Utbyte av belysning i gemensamma utrymmen till energisnålare alternativ 2014 Stamspolning avlopp 2019 Fasadtvätt 2020/2021- Rabatterna är färdiga, rengöring av frånluftsventilation och OVK-besiktning. Relining är påbörjad. Vatten och avlopp kommer att stängas av under pågående arbete, dagtid 8-16. Ännu ej klart. Brandskyddsarbetet är delvis klart med tex brandsläckare i trapp, skyltar med mera. Renovering av tvättstuga. 2022- Fortsätter med relining av bottenplattan, ny utrustning till tvättstugan har installerats. Påbörjat arbete med att byta fläktarna på taken och ett eventuellt byte av tak. Planerade för 2023: Beställt blipp-system till ytterdörrarna, monteras under våren. Radonmätning gjord 2017-03-21 - Resultat 230 Bq/m3.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det tillgång till bastu, tvättstuga, cykelrum samt hobbyrum med snickarbänk.

Tv och bredband

Ansluten till kabelnätet via Telenor. Grundutbudet av tv-kanaler ingår samt bredband 100 Mb/s. Samtalsavgifter tillkommer för IP-telefoni.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

82 st.

Pantsättningsavgift

520 kr.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder