Verksgatan 14A

Lillåudden, VÄSTERÅS

En unik, mycket trevlig våning med två inglasade balkonger. Mellan city, C-stationen och Mälaren

- Två inglasade balkonger åt två olika väderstreck - Snabb access till järnvägsstationen - Flertalet restauranger i kvarteren runt omkring - Ljuvliga Mälaren med flertalet promenad- och cykelstråk - En förening som tillgodoser många behov och där medlemmarna har många fördelar. (Gästlägenhet, cykel och barnvagnsförråd, garage i markplan med ladd-möjlighet etc) - Lekplats på skyddad innergård En unik och mycket trevlig våning med två inglasade balkonger och sociala ljusa ytor som skapar hög trivselfaktor. Med nybyggnadsår 2019 så känns det nytt och påkostat. Hela byggnaden andas trygghet och välskötta biytor. Porttelefon till våningen. Stort förråd i markplan med riktig säker plåtdörr, ger lägenheten det där lilla extra - rent förvaringsmässigt. Cykelförråd och garage i markplan. Innergård med lekytor och sociala små "rum". Parkering för gäster utmed gatan.

Fakta

Utgångspris
3 380 000 kr
Månadsavgift

4 722 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

1 017 002 kr

Rum

3 st

Boarea

84.5 m²

Våningsplan

2 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2019

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Rum

  • Planlösning

    INGLASAD ENTRÉBALKONG Direkt från trapphuset äntrar vi denna inglasade balkong som ger lyxen att kunna njuta stadsvy, kvällssolen och förvara. ENTRÉHALL Ljust målade väggar och klinkergolv. Skjutdörrsgarderob för ytterkläder. MATPLATS Med direkt stad- och hamnbasängsutsikt. Stort fönster mot den inglasade balkongen. KÖK Vita snickerier från Marbodal. Genomgångskök med barbänk och arbetsbänk i skydd av barbänken. Vitvaror från Siemens i form av fullstor kyl och frys, spis, fläkt, ugn och mikrovågsugn i högskåp. Praktiska lådor och skåp som ger en god översyn av innehållet. VARDAGSRUM I förlängningen av köket njuter vi ett lyxigt vardagsrum med stilfullt parkettgolv och härliga fönsterpartier ut mot söder, samt utgång till inglasad balkong. Gardinuppsättning via skenor i tak. INGLASAD BALKONG Med vy över Lillåuddens huvudgata och rofyllda utblick ligger denna "indragna" balkongdel skyddat från nederbörd och insyn. Fönster in mot Master Bedroom ger möjlighet att njuta frisk luft i sovrummet. MASTER BEDROOM Parkettgolv och vitmålade väggar. Hel garderobsvägg med vita skjutdörrar och inredning skapad för god förvaring. GÄSTRUM/KONTOR Parkettgolv och vitmålade väggar. Hel garderobsvägg med vita skjutdörrar och inredning skapad för god förvaring. BADRUM/DUSCHRUM INKLUSIVE TVÄTT Grått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Kommod med tillhörande handfat samt spegelskåp, wc, duschhörna samt tvätt och torktumlare. Handdukstork.

Månadsavgift

4 722 kr/mån

I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Indirekt nettoskuldsättning

1 017 002 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Våning och hiss

Egen entré via inglasat uterum. Perfekt förvaring för sportcykeln.

Modell större.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utfört

Utförd: 21/4 2022

Klass

C

Drift per år

Försäkring

100 kr

Vatten/avlopp

272 kr

Elförbrukning

2 328 kr

Summa

2 700 kr

Bredbandsfiber indraget.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Övrig byggnader

Förråd, cykelförråd, gästrum samt mysig innergård. Eget förrådsrum om ca 8 kvm i markplan. Cykelförråd Barnvagn och rullatorförråd Uthyrningsrum för tillfälliga gäster

Förening

Namn

Brf Slätpricken - Riksbyggen.

Organisationsnr

769631-2268.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Årsavgiften inklusive parkeringsavgifter höjdes med 10% 1/1 2023.

Om föreningen

Brf Slätpricken I föreningen finns 90 bostadsrättslägenheter med adresserna Verksgatan 12 A-C och 14 A-D, Sjömärkesgatan 2 A-C och 4 A-D, Lillåkajen 7-11. Till lägenheten hör ett förråd i markplan. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Organisationsform

Bostadsförening.

Parkering

Föreningen har 8 parkeringsplatser med el, kostnad 835 kr/mån och 42 platser i garage, kostnad 1.166 kr/mån. Separat kösystem. Boendeparkering via kommunen.

Övrigt

Individuell mätning av varmvatten och el som debiteras individuellt efter förbrukning.

Renoveringar

Eftersom fastigheten är nybyggd 2018/2019 är inga renoveringar gjorda eller planerade under närmsta tiden. Radonmätning är gjord 2020-01-21 med resultat 80 Bq/m3.

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråd i entréplan I anslutning till gården och den gemensamma samvaroytan ligger en gemensam lokal som kan användas som möteslokal eller för trevliga sammankomster. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra och ett cykelförråd.

Tv och bredband

Kabel-Tv och bredband genom ComHem som ingår i avgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

90 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder