Släggargatan 5

Malmaberg, VÄSTERÅS

Gaveltrea med två inglasade balkonger.

Fräsch, välkomnande och trivsam gaveltrea på våning 6 med hiss. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkettgolv i bostaden. Lägenheten har två inglasade balkonger med utsikt mot Mälaren i väster samt en med utgång från sovrummet och utsikt över den norra stadsdelarna. Rymligt förrådsrum i källarplan. Stabil förening med engagerad styrelse. Närhet till busshållplats och mataffär. Parkering kan hyras på innergården. Välkommen på visning, så berättar jag mer!

Fakta

Utgångspris
1 425 000 kr
Månadsavgift

6 734 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

506 577 kr

Rum

3 st

Boarea

81.5 m²

Våningsplan

6 / 8

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1990

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Rum

  • Planlösning

    ENTRÉHALL Parkettgolv och ingång till rymlig klädkammare. MASTER BEDROOM Ekparkettgolv . Fönster åt två väderstreck och utgång till inglasad balkong. Flertalet garderober. INGLASAD BALKONG Plats för möbler och med fri utsikt över den norra stadsdelarna. SOVRUM Ekparkettgolv och tapeter på vägg. Fönster mot väster. Två garderober. BADRUM Helkaklat med klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare, tvättställskommod, skåp, spegelskåp, badkar, wc samt öppningsbart mindre fönster. KÖK Ljust och rymligt med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Köksluckor och snickerier i ek. Kyl/frys, diskmaskin, spis med häll, ugn, spisfläkt, vitt kakel ovan diskbänk, bänkskivor i laminat samt parkettgolv. VARDAGSRUM Parkettgolv med ljusa väggar och fönster mot väster. Utgång till den inglasade balkongen. INGLASAD BALKONG Med söder samt västerläge och en vidunderlig utsikt över Västerås och Mälaren. Betongen har trätrall. Extra WC Finns i trapphuset.

Månadsavgift

6 734 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

506 577 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Balkong, uteplats och bilplats

Två inglasade balkonger!

På innergården.

Våning och hiss

Stor hiss.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Förbrukning

121 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

6 500 kr

Summa

6 500 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1990

Förening

Namn

Brf Almen nr 1 - Riksbyggen.

Organisationsnr

769611-3708.

Gårdsplats

Parkeringar på innergården.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften 2023-01-01 med 4% för att möta marknadens ökade kostnader. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-TV samt bostadsrättstillägg.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Övrigt

Bostadsrättstillägg betalas av föreningen och ingår.

Gemensamma utrymmen

Miljöbod och låsbart cykelförråd.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

KabelTV och Bredband.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

31 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder