Flisavägen 7

Bjurhovda, VÄSTERÅS

Snyggt och välordnat! Njut 88,5 kvm på våning 2.

Välkommen till en lägenhet med den perfekta placeringen! Trevlig 3:a med stort kök samt matplats. Två rejäla sovrum med tillhörande klädkammare. Rymligt vardagsrum med utgång till en helt magisk balkong. Balkongen är inglasad och säkerligen ca 16 kvm stort, med rent söderläge och utsikt mot villorna på Branthovda. En mycket välskött förening med god ekonomi och välskötta ytor. Här finns en tvättstuga som gör tvättbestyren till en ren fröjd. Flertalet låsta cykelförråd. Kontakta mäklaren för visning!

Fakta

Utgångspris
995 000 kr
Månadsavgift

5 720 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

352 183 kr

Andelstal

0.8988 %

Fast.beteckning:

Stenåldern 7

Rum

3 st

Boarea

88.5 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1970 och ombyggt 2012

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Rum

  • PLANLÖSNING

    ENTRÉHALL Linoleummatta och tapetserade väggar. KÖK Linoleummatta och tapetserade väggar. Spis, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Vitt kakel ovan arbetsbänk. VARDAGSRUM Ekparkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till den stora inglasade balkongen. INGLASAD BALKONG I rent söderläge med fantastiska möjligheter att användas som ett riktigt rum när vädret tillåter. MASTER BEDROOM Linoleummatta och tapetserade väggar. KLÄDKAMMARE Linoleummatta. Hyllor och stänger. SOVRUM (Kan delas upp i två enheter.) Linoleummatta och tapetserade väggar. KLÄDKAMMARE Linoleummatta. Hyllor och stänger. GÄSTWC Plastmatta på golv och målad väv på vägg. Handfat samt wc-stol. BADRUM Plastmatta på golv och kaklade väggar. Badkar med tillhörande dusch, handfat, wc-stol. Tvättmaskin (2013) samt torktumlare (2023).

Månadsavgift

5 720 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

352 183 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Balkong, uteplats och bilplats

Stor inglasad balkong i rent söderläge.

Föreningens parkering med elstolpe.

Ventilation

Självdrag.

Drift per år

Försäkring

1 200 kr

Elförbrukning

4 800 kr

Summa

6 000 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1970 och ombyggt 2012

Förening

Namn

Brf Vikingen - MARK.

Organisationsnr

778000-7188.

Om föreningen

BRF Vikingen är en äkta bostadsrättsförening i Västerås som äger 1 fastighet med 127 bostäder. Baserat på föreningens årsredovisning för 2021.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

127 st.

Hyresrätter

1 st.


Karta


Planlösning


Bilder