Älvkullevägen 20A

Älvkullen, VÄSTERÅS

Golfnära markplans 3:a med egen uteplats i sydväst läge. Egen bilparkering.

- Markplanslägenhet - Egen parkering i direkt anslutning till lägenheten - Rejält förråd i direkt anslutning till entrén - Två helkaklade badrum - Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten - Sist men inte minst - stenkast till Västerås GK för golfaren Exklusiv markplanslägenhet med uteplats i söder samt väster med både plattor och lite gräs. Genomgångstrea (3) rum och kök samt eget förråd i anslutning till entrén. Dessutom egen parkering med motorvärmaruttag direkt utanför entrén. Smakfull färgsättning ger en lyxig och harmonisk touch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hjärtat i lägenheten. Sovrummen är placerade med fönster mot innergården i öster. Med sina två rejäla badrum ges det där lilla extra lyxen och friheten. Gästparkeringar samt miljöbod med sortering av nästan allt. En förening som förvaltas väl av de boende samt av MARK-bolagen. Välkomna att anmäla er till visningen, så berättar jag och visar mer.

Fakta

Utgångspris
2 485 000 kr
Månadsavgift

4 352 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

281 790 kr

Rum

3 st

Boarea

86 m²

Våningsplan

1 / 2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Interiör

Innerväggarna är lägenhetsavskiljande i betong eller i ljudisolerande och brandavskiljande regelstomme inklädd i gips. Övriga innerväggar i bostadshuset består av gipsklädd regelstomme av trä alternativt plåt. Innertaket är av grängad målad betong. Treglasfönster i trä klätt med aluminium Fönsterbänkar i natursten Entrédörr säkerhetsklassad. Altan/uteplats är försedd med belysning samt eluttag. Huset byggt på betongplatta med underliggande isolering och dränering. Stomme av betong, kompletterad med stålpelare. Tak av papp.

Rum

  • Planlösning

    ENTRÉHALL Klinkergolv direkt innanför dörren som övergår i ekparkettgolv. Vitmålade väggar och rockhängare. VARDAGSRUM OCH KÖK I ÖPPEN PLANLÖSNING Stora fönsterpartier samt glasdörr ut till uteplatsen i syd/sydväst. Hel rummet har ekparkettgolv och målade väggar. Till höger finner vi köket som är ett Ballingslöv-kök målat i beige samt med kakel i beige "Kalhari". Bänkskiva i stenimitation, även den i en beige ton. Alla vitvaror från H-qvarna utom diskmaskinen som är en Whirlpool. Spisen är en häll med induktion. Belysning under överskåp/köksbänksbelysning. UTEPLATS Delvis under tak samt markis från Bennströms. Plattlagd del för utemöblerna samt en mindre del gräs. Sol mellan ca klockan 11 till sen kväll och solnedgång. MASTER BEDROOM/SOVRUM 1 Ekparkettgolv samt målade väggar samt en fondvägg med tapet. Fönster mot innergården i öster. SOVRUM 2/KONTOR/GÄSTRUM Ekparkettgolv samt målade väggar. Fönster mot innergården i öster. BADRUM 1/BADRUM OCH TVÄTT Helkaklat badrum med vita och beiga färger. Dusch med draperistång (plats för badkar om så önskas), wc-stol tvättställ med kommodskåp, spegelskåp med ljusramp och eluttag. Tvättmaskin H-qvarna samt torktumlare H-qvarna. Bänk samt överskåp. BADRUM 2 Helkaklat badrum med vita och beiga färger. Dusch med duschhörn med frostat glas, wc-stol tvättställ, spegelskåp med ljusramp och eluttag. KLÄDKAMMARE Plastmatta på golv samt vitmålade väggar. Klädkammarhylla med tillhörande klädstång. FÖRRÅD Plastmatta på golv och målade väggar. Här finner vi värme och ventilationsanläggning.

Månadsavgift

4 352 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

281 790 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Våning och hiss

Markplan med uteplats.

Ventilation

Mekanisk, typ FTX.

Drift per år

Uppvärmning

13 800 kr

Elförbrukning

4 200 kr

Summa

18 000 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2016

Renoveringar

Fullvärdesförsäkrat i Trygg hansa. Ansvarsförsäkring samt bostadsrättstillägg ingår! Fiber via Stadsnätet/Fibra.

Övriga byggnader

Miljöbod för sopsortering i området.

Förening

Namn

Brf Älvkullen 1.

Organisationsnr

769628-2842.

Gårdsplats

Gräsmatta med lekplats.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Föreningen höjde avgifterna med 5% 1 januari 2023.

Om föreningen

Föreningen äger marken.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

En biluppställningsplats per bostadsrätt. Flertalet gästparkeringar utmed gårdsplatsens centrala gräsmatta.

Gemensamma utrymmen

Miljöbod för diverse sopsortering.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Avtal med Telia - ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

22 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder