Lidmansvägen 3

Västermalm, VÄSTERÅS

5-rummare om hela 168 kvm i markplan med egen uteplats i syd/sydväst.

- 5 rum och stort kök - Hörnlägenhet - Egen uteplats i söder - Garage i huset - Rikligt med parkeringar på gatan. Nattetid gratis. - Endast halvtrappa upp. - Granne med Djäkneberget. Välkommen till en unik våning på populära och citynära Västermalm. Med sitt höga läge i Oxbacken/Djäkneberget njuter vi närheten att gå ner till stadskärnan eller varför inte ta en promenad på vackra Djäkneberget med fantastiska grönytor, lekparker, dansbana samt bangolfbana. Att våningen är unik förstår alla. Med sina 168 kvadratmeter finns möjlighet till svängrum eller enskildhet. I det stora köket och matsalen kan vi elda i den öppna spisen vinterkvällar. Sommartid är altanen helt ljuvlig. Låg belåning i föreningen - endast 1.556kr/kvm. Låg nettoskuldsättning samt goda marginaler i kassan. Anmäl dig till visningen, så berättar jag mer!

Visningar

 • 30
  maj
  torsdag
  kl 17:00 - 17:40
  Boka gärna in er på visningen!
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
3 700 000 kr
Månadsavgift

9 426 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

149 671 kr

Andelstal

10.8618 %

Fast.beteckning:

Karolina 1

Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

168 m²

Våningsplan

1 / 6

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1950

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Rum

 • Planlösning

  ENTRÉHALL Ekparkettgolv och ljust tapetserade väggar. Access till övriga hallen samt köket och en klädkammare. KÖK Ekparkettgolv och stommar samt övriga snickerier i ek från Marbodal. Vitvaror: Extra bred häll med induktion nedfälld i köksö 2021. Diskmaskin på mellanhög nivå 2021 Ny kyl och frys från 2023. Inbyggd mikrovågsugn samt ugn i högskåp. Fläktkåpa i borstad stål. Fönster med utsikt mot gatan i öster. MATSAL MED ÖPPEN SPIS Ekparkettgolv och ljusa väggar. 2 fönster ut mot gatan i öster. Stor portal ut mot den inre hallen och överblick in mot vardagsrummet. Öppen spis med insats. VARDAGSRUM Ekparkettgolv och tapetserade väggar. Takrosett i vid lamputtag i taket. Fönster samt altandörr ut mot lägenhetens sida mot väster. ALTAN Rymlig uteplats omgärdad av plank och grind. Altanen har korrigerat plast-tak. SOVRUM 1,2,3 och 4 Laminatgolv och tapetserade väggar. Tre av sovrummen har garderober och ett av sovrummen har en rymlig klädkammare. GÄST WC Helkaklat med klinkergolv. Wc och tvättställskommod. BADRUM 1 Helkaklat med klinkergolv. Wc och tvättställskommod samt bidé. BADRUM 2/DUSCHRUM Helkaklat med klinkergolv. Tvättstställskomod och dusch.

Månadsavgift

9 426 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

149 671 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas med andelstalet för årsavgiften multiplicerat med föreningen totala nettoskuldsättning. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Balkong och uteplats

Ca 15kvm med grind och staket/plank i trä.

Våning och hiss

Halvtrappa upp i entrén samt markplan ut till terrassen.

Bredband

Fiber 500/500 KabelTV.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 5/3 2018

Klass

F

Drift per år

Försäkring

1 000 kr

Elförbrukning

7 000 kr

Summa

8 000 kr

Mark som ingår i upplåtelsen

Uteplats..

Närområde

Populärt centralt område.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1950

Övriga byggnader

Tvättstuga i källarplan Förråd i källaren samt på vinden - båda rejäla!

Förening

Namn

HSB Bostadsrättsförening Mälarborg i Västerås.

Organisationsnr

778000-3294.

Tillåter delat ägande

Ja.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

13 st.


Karta


Planlösning


Bilder