Flintmästargatan 7

Bjurhovda, Västerås

Bästa läget med fri utsikt mot Badelundaåsen och åkrarna! Prisvärt boende nästan på landet!

- Friköpt tomt - Eget garage samt parkeringsplats. - Radhus med skyddande atriumgård - Hobbyrum eller tonårsrum i förrådsdelen. - Hälla köpcentrum med ett brett utbud av butiker mm. - Fotbollsplanerna på Branthovda - Elljusspår ett stenkast från huset. Perfekt för hundpromenaden eller löprundan. - Snabb access till E18 Radhus med lantlig känsla med utsikt mot Badelundaåsen och gärdena vid Badelunda. I detta område av villor och radhus finns en härlig lantlig känsla, men med ett läge som attraherar för promenader eller löpning i elljusspåret och gångavstånd till alla fotbollsplanerna på Branthovda. Närbutik kan gissningsvis bli ICA Maxi eller Hemköp på Hälla, samt allt utbud av övriga butiker i det området. Snabb access till E18 Huset är välvårdat och utvecklat till att passa den moderna familjen. Har du barn känns det tryggt att ha dem på innergården mellan förrådshuset och inglasade uterummet. En behändig trädgård som kan bli lekyta eller en prunkande växtzon. Huset har rymligt kök och en klädvård innanför köket. Sovrum eller tv rum på nedre botten samt wc och två klädkammare. En trappa upp finner vi två sovrum samt ett stort vardagsrum med utsikt mot väster. I det väl tilltagna badrummet kan familjen vara tillsammans utan att trängas. Välkomna på visning så berättar jag mer!

Fakta

Utgångspris
2 885 000 kr
Fast.beteckning:

Flintmästaren 5

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

127 m²

Biarea

20 m²

Tomtarea

159 m²

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

1968

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Margaretha Humble

073-518 08 74

margaretha.humble@fruhumbles.se

Vägbeskrivning

Sväng in den östligaste vägen på Bjurhovda och håll höger ut mot villaområdet. Ett stycke bort finner ni vägen. Gästparkeringar på den 2:a parkeringsgården. Välkomna!

Övrigt

Förbesiktigat.

Interiör

Välskött och underhållet - helt enkelt fräscht!

Rum

  • PLANLÖSNING

    ENTRÉHALL Ljust trälaminatgolv samt ljusa väggar. Entrédörren bytt till en dörr med frostat glas som ger ljusinsläpp till den rymliga hallen. Avlångt fönster intill dörren för maximalt ljusinsläpp. Rockavhängning samt plats för stolen och stora spegeln. Två klädgarderober i direkt anslutning till entrén. Vitmålad trappa till övervåningen med vitmålad spaljé samt trappsteg i furu. TV-RUM/SOVRUM Direkt till vänster från entréhallen finner vi ett stort rum med ljust trälaminatgolv samt ljusa väggar. Fönster mot öster och framsidan. Persienner. Flertalet garderober med överskåp som är inbyggda. KÖK OCH ALLRUM Uppdelat i matlagningskök samt allrum/matrum. Ljust trälaminatgolv samt ljusa väggar. Fönster ut mot den inglasade altanen (dessa fönster är idag de fönster som är 2-glas och i original). Rikligt med förvaringsskåp. Snickerier i vitt med ljusa foremaluckor. kyl/frys, diskmaskin (2023 Cylinda) samt Spis med keramisk häll och tillhörande ugn (E-helios), Fläkt futurum. Diskbänk samt mörka massiva träbänkar. INGLASAD ALTAN Med isolerglas/3-glasfönster och kanalplasttak kan detta anses vara för mer än bara en inglasad altan. Vitmålad träpanel på väggar samt stora öppningsbara glasdörrar ut mot trädgården. Med luftvärmepumpen kan detta rum kanske användas året om? Öppningsbart ut till trädgården med gräs, plattlagd uteplats samt gång till förrådshuset samt rabatter med växter. TVÄTTSTUGA Plastmatta på golv samt våtrumsmatta på vägg. Tvättmaskin (Cylinda 2023) samt centraldammsugarenhet. Underskåp med tillhörande överskåp. Idag finns en duschkabin i tvättstugan. FÖRRÅD UNDER TRAPPAN Krokar och golvyta för förvaring av diverse. Här finner vi router och centralen för bredbandet. FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE Hyllor samt golvyta för förvaring. GÄST WC Plastmatta på golv och målade väggar. Kakel runt och bakom handfatet. Wc samt handfat, spegelskåp och belysning. ÖVERVÅNING HALL Ekparkettgolv och ljusa väggar. Access till 2 sovrum, vardagsrummet samt ett stort badrum. Här finns en inbyggd garderob/städskåp. VARDAGSRUM Pardörr i glas med frostat glas. Ekparkettgolv/stavparkett och dansk sjögrästapet (exklusivt och retro). Rejäl fönsterrad ut mot trädgårdsidan i väster. 3-glasfönster med persienner. Luftvärmepump tillika AC (sommartid). MASTER BEDROOM/SOVRUM 2 Trälaminatgolv och ljust tapetserade väggar. Fönster med persienner som vetter mot husets framsida i öster. Ingen insyn, då det är första radhusraden från gärdena. Platsbyggda garderober (2 st dubbla). SOVRUM 3 Idag inrett som kontor med skrivbänk och hyllor på skenor i vägg. Trälaminatgolv och ljusa väggar. 1 garderob samt fönster ut mot öster med persienner. BADRUM Plastmatta på golv och våtrumsmatta på vägg. Duschhörna med en glasvägg och en stång för draperi. Handukstork (el), handfat med tillhörande kommod med lådor. Spegelskåp med tillhörande belysning. Wc-stol. Paxfläkt. Fristående skåp med spegeldörr.

  • FÖRRÅDSBYGGNAD ca 20kvm

    Uppdelat i två sektioner med ett förrådsrum och vidare utgång till cykelbanan. Samt ett idag inrett och isolerat rum som nyttjats till kontorsrum.

Tomt

Trädgårdstomt.

Atriumgård med gräsmatta, plattlagd uteplats samt gång till förrådshuset. Rabatter med växter.

Plattlagd del av trädgården.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1968-02-06) Stadsplan (1967-10-05)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Västerås Flintmästaren GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning Avtalsservitut Ledning Mm Avtalsservitut Uppläggning Av Snömassor Last: Avtalsservitut Ledning Mm, 19-IM1-68/3838.1 Last: Avtalsservitut Uppläggning Av Snömassor, 19-IM1-68/3839.1

Bilplats

Garage i öppen länga samt parkering utanför garaget.

Bredband

Bredbandsfiber samt Kabel-TV.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Beställd: 19/4 2024

Drift per år

Försäkring

3 800 kr

Elförbrukning

8 000 kr

Väg/Samfällighetsavgift

42 000 kr

Summa

53 800 kr

I samfällighetsavgiften ingår garage, parkering, el i garaget mm, grönytor och gator samt kallvatten, varmvatten samt värme.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 145 000 kr

Byggnad

1 537 000 kr

Mark

608 000 kr

Skatt/avgift

9 525 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1968

Pantbrev

Summa

1 265 250 kr

Antal

14 st

Närområde

Villaområde i den östra delen av Bjurhovda med ett näst intill lantligt läge.

Kommunikation

Buss nr 1 samt buss 24 som går förbi och vidare ut till Tortuna och Kärsta.

Närservice

Hälla köpcentrum samt coop vid Österleden.

Byggnad

Typ

2-plansradhus

Byggår

1968

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel och trä

Grund

Krypgrund

Grundmur

Betongsten

Stomme

Trä

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Plåt

Fönster

3-glas

Övrigt

Papptak på förrådshuset.

Övriga byggnader

Garage samt förrådshus på motsatt sida om den inglasade altanen.


Karta


Planlösning


Bilder